Ontdek ons atelier

Bij Juwelencentrum Luyten kan je niet enkel terecht voor de aankoop van de prachtigste sieraden en het meest uitmuntende schrijfgerief, maar wij hebben ook een atelier beschikbaar waarbij wij in eigen huis volgende diensten kunnen aanbieden:

  • onderhoud.
  • herstellingen.
  • reparaties.

Bij ons is je favoriete juweel of horloge in goede handen

Of het nu is om ervoor te zorgen dat je sieraad of horloge er nog jaren tegen kan of om iets te repareren wat niet meer goed werkt, bij Juwelencentrum Luyten helpen wij je graag verder. Ons team heeft een jarenlange professionele ervaring en is erg gemotiveerd om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Extra service

Omdat we ons eigen atelier hebben, moeten we geen beroep doen op externen. Wij hebben dan ook alle kennis zelf in huis. Dat zorgt ervoor dat wij je veel sneller kunnen helpen. Bovendien doen wij dat ook met het grootste plezier, want onze herstellers zijn gepassioneerd door horloges en halen er een enorme voldoening uit wanneer iets weer piekfijn in orde naar de eigenaar teruggaat. Op ons kan je dus rekenen, want wij maken met genoegen tijd voor jou.

Laat van je horen

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Contacteer ons